Novice


Arhiv: Zbor članov ZZPS in predstavitev novosti ZVOP-2 ter ZPPDFT-2

Vabimo vas na 14. letni zbor članov Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije (ZZPS), ki bo 

20. aprila 2023, ob 10:00 uri, v dvorani C (prvo nadstropje) Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

 PROGRAM:  Trajanje
1. Pozdravni nagovor, mag. Vida Kožar - direktorica Podjetniško trgovske zbornice
2. Obravnava poročila o delu ZZPS za obdobje od junij 2022 - april 2023, Bojan Grabec – predsednik ZZPS
3. Volitve organov ZZPS
4. Oblikovanje in sprejem programa dela ZZPS za obdobje od april 2023 do 2024
 10.00 - 12.00
 Odmor
 12.00 - 12.30 
5. Predstavitev zakonodajnih novostih s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-2 v povezavi z GDPR) ter vzorcev potrebnih dokumentov iz zadevnega področja – Odvetniška družba Pirc Musar & Partnerji, o.p., d.o.o.

6. Predstavitev novosti s področja preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma (opredelitev zavezancev, predstavitev njihovih obveznosti ter predstavitev osnutkov aktov, ki jih morajo imeti) – Odvetniška družba Pirc Musar & Partnerji, o.p., d.o.o.

6. Razno
 12.30 – 14.00



14.00 - 14.45

 


20. 4. 2023

Gradiva - Zbor članov ZZPS ter predstavitev vzorcev aktov ter obveznosti po ZVOP-2 in ZPPDFT-2

ZVOP-2

 

ZPPDFT-2 


PODROBNOSTI O DOGODKU: 

Vabimo vas, da se predstavniki članov združenja udeležite zbora članov v živo. Na dogodku boste podrobneje seznanjeni z aktivnostmi, ki so bile v času od zadnjega letnega zbora izvedene za člane združenja. Izvolili boste predstavnike, ki bodo v organih združenja zastopali vaše interese in izvajali aktivnosti za dobrobit zavarovalno posredniške stroke, v naslednjem dvoletnem mandatnem obdobju.

V drugem delu zbora, po 12.30 uri, bo aktivna tudi MTeams povezava, da se lahko vaši sodelavci pridružijo delu zbora, ki je namenjen predstavitvi aktualnih tem, saj je ta del namenjen stalnemu poklicnemu usposabljanju zavarovalnih posrednikov in predstavlja priložnost za nadgrajevanje strokovnega znanja.  Za udeležence, ki se bodo usposabljanja udeležili na daljavo (po 12.30 uri), bo po dogodku omogočeno tudi opravljanje testa. Povezavo za udeležbo preko MTeams bodo, dan pred dogodkom, prejeli prijavljeni udeleženci na e-naslove, ki jih bodo sporočili ob prijavi.

Udeleženci prejmejo pisno potrdilo o udeležbi.

PRIJAVE:

Prijave za udeležbo sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedbe prostih mest (za fizično prisotne v dvorani) oziroma, najkasneje do torka, 18. aprila 2023. Do navedenega datuma zbiramo tudi prijave udeležencev, ki se bodo usposabljanja udeležili na daljavo.

Če imate kakšna vprašanja v zvezi s temami, ki bodo predstavljene na dogodku, vas vabimo, da jih navedete v prijavnem obrazcu za udeležbo.

Udeležba je omogočena le članom Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije.

Lepo pozdravljeni in vljudno vabljeni!

       

    

DODATNE INFORMACIJE

GZS-PTZ Združenje zavarovalnih posrednikov Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana; T: 01 58 98 335; E-pošta: ptz@gzs.si.

Fotogalerija