Novice


Arhiv: Spletne učilnice za zavarovalne posrednike

Napoved in prijava  za udeležbo na 1. spletno učilnico

november 2020 

PROGRAM TEM ZA NOVEMBER 2020 :

  Predviden čas: 
Preprečevanje pranja denarja in financiranje terorizma  90 minut
 Preprečevanje korupcije  45 minut
 Varstvo potrošnika  45 minut
 Predstavitev zavarovalnih produktov Zavarovalnice Triglav, in sicer:  
 - Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO)  90 minut
 - Zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO-plus)  45 minut
 - Zavarovanje avtomobilskega kaska  45 minut

PODROBNOSTI O SPLETNI UČILNICI:

Spletna učilnica je namenjena stalnemu poklicnemu usposabljanju zavarovalnih posrednikov in predstavlja priložnost za nadgrajevanje strokovnega znanja zavarovalnih posrednikov. Spletno učilnico za člane ZZPS omogoča Zavarovalnica Triglav, d.d., ki bo prijavljenim udeležencem, po roku za oddajo prijavnice, poslala vabilo in nadaljnja navodila izvedbe. Vsebina spletne učilnice bo prijavljene udeležence vodila naprej, tako da bodo na enostaven način predelali vsa e-gradiva in na koncu vsakega e-gradiva opravili zaključno testiranje. Do e-gradiv se lahko dostopa večkrat. To pomeni, da ni potrebno predelati celotnega gradiva naenkrat in se lahko predela tudi samo posamezno temo. Z vmesnimi motivacijskimi vprašanji se lahko sproti preverja pridobljeno znanje. Ta vprašanja so namenjena zgolj posameznikovi povratni informaciji in ne vplivajo na končni rezultat. Do zaključnega testa se lahko dostopa šele, ko se preuči celotno e-gradivo posamezne teme. Za uspešno opravljen zaključni test se mora pravilno odgovoriti na 80% vprašanj. Če se zaključnega testa v prvo ne reši uspešno, se ponovno preuči gradivo in opravi testiranje.
Po uspešno zaključenemu testiranju po vsaki posamezni zgoraj navedeni temi in zavarovalni vrsti si bodo kandidati lahko natisnili potrdilo.

PRIJAVE

Za člane GZS-PTZ Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije je udeležba brezplačna.

Prijave sprejemamo do torka, 03. novembra 2020 preko spletne prijavnice. Zbrane prijave bomo posredovali Zavarovalnici Triglav, d.d., kot del seznama udeležencev. Povezavo do spletnih učilnic bo prijavljenim poslala Zavarovalnica Triglav

 

DODATNE INFORMACIJE

GZS-PTZ Združenje zavarovalnih posrednikov Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana; T: 01 58 98 335; E-pošta: ptz@gzs.si. 

Dostop do spletne učilnice vam omogoča Zavarovalnica Triglav d.d.

Fotogalerija