Novice


Arhiv: Vabljeni na 15. seminar za zavarovalne zastopnike in zavarovalne posrednike

Slovensko zavarovalno združenje in 

Združenje zavarovalnih posrednikov Slovenije 

vas vabita na

Seminar je namenjen medsebojni izmenjavi mnenj, pridobivanju novega znanja in informacij s področja zavarovalništva in prodaje ter medsebojnemu druženju.
Na seminar ste vabljeni zavarovalni zastopniki in zavarovalni posredniki, organizatorji posredniških in zastopniških mrež pri zavarovalnicah in zavarovalnih agencijah, organizatorji izobraževanj zavarovalnih zastopnikov in zavarovalnih posrednikov ter vsi, ki vas obravnavana tematika zanima.

 

PROGRAM SEMINARJA:

8.30 Sprejem udeležencev
9.00 Uvodni nagovor -mag. Maje Krumberger, direktorice Slovenskega zavarovalnega združenja in Mire Pirc, predsednice Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije
9.15 Vpliv IDD na delo zavarovalnih zastopnikov in posrednikov - Anton Globokar, Adriatic Slovenica, d.d.
10.00 Šomažna zavarovanja - Erika Repar, Pozavarovalnica Sava, d.d.
10.30 Proizvajalčeva odgovornost – teorija in praksa- Borut Jager in Marko Botica, oba Wiener Städtische zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
11.15 Odmor
12.00 Določitev podjetniških tveganj - Tea Panza Frece, A PARTNER, d.o.o.
12.45 Aktualna vprašanja s področja zdravstvenih zavarovanj - Simona Jamnik Čok, Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.
13.30 Novosti na področju preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma - Primož Perger, Poslovne storitve Primož Perger, s. p.
14.15 Zaključek seminarja

 

Kotizacija za člane Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije znaša 60,00 EUR z vključenim DDV za posameznega udeleženca. Za ostale znaša kotizacija za udeležbo na seminarju 100,00 EUR z vključenim DDV za posameznega udeleženca.

PODROBNOSTI O SEMINARJU IN PRIJAVNI OBRAZEC

Na seminar se lahko prijavite do 16. januarja 2017.

Fotogalerija